Română English
  Ajutor Completare
  Depune sesizare
Ajutor Completare

Ajutor completare  

Ce browser trebuie folosit pentru completarea sesizarii ? 

     Va recomandam sa folositi oricare dintre browser-ele existente (ex. Chrome, Mozzila Firefox, Safari, Opera), cu exceptia INTERNET EXPLORER, pentru a completa o sesizare online.

 

Ce informatii trebuie sa furnizez? 

     Dorinta noastra este de primi informatii cat mai exacte si complete. Desigur nu sunteti in nici un fel obligat sa furnizati mai multa informatie decat doriti.

     Cerintele de baza sunt: numele dumneavoastra, e-mailul si numerele de telefon unde puteti fi contactat si numele, adresa de e-mail, numerele de telefon si adresa de site web ale companiei sau persoanei care este mentionata in sesizare. Informatiile cerute in mod expres sunt marcate cu semnul *  si sunt necesare pentru a va putem contacta in cazul in care sunt necesare informatii suplimentare.

     Obiectul sesizarii trebuie expus in cadrul sectiunii de detaliere a modului de fraudare alaturi de alte informatii utile in legatura cu tipul fraudei, data realizarii acesteia, pierderilor totale suferite, metoda de plata utilizata si tipul de moneda folosit pentru respectiva tranzactie.

    Informatiile continute in sesizare sunt criptate folosind tehnologia SSL.

 

Sesizari anonime

     Se pot depune sesizari anonime, dar autoritatile in drept a le solutiona nu va vor putea contacta in continuare, pentru a le furniza informatii suplimentare sau pentru a va comunica rezultatul cercetarilor intreprinse in acest sens.

 

Documentele necesare depunerii unei sesizari

    Inainte de terminarea completarii unei sesizari veti fi intrebati asupra existentei unor dovezi suplimentare in raport cu sesizarea facuta. Veti fi contactat de catre autoritatea in drept pentru obtinerea acestor dovezi suplimentare.

Prima pagina | Termeni de utilizare | Harta site